Luka Božić / -FOTO: WWW.ABA-LIGA.COM
21/02/2024 u 12:49 h
Dan PortalDan Portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Luka Božić ne igra na startu kvalifikacija za Hrvatsku

Što se mene tiče, tu je završena priča za ovo okupljanje, a dalje ćemo biti u kontaktu - rekao je Josip Sesar, selektor Hrvatske

Košarkaš Zadra Luka Božić neće igrati za reprezentaciju Hrvatske u predstojećim mečevima kvalifikacija za Evropsko prvenstvo, objavili su mediji u toj zemlji. MVP ABA lige neće biti na raspolaganju selektoru Josipu Sesaru, a razlog je operacija zuba.

-Dobili smo mejl da je sedam dana na poštedi i pod antibioticima. Što se mene tiče, tu je završena priča za ovo okupljanje, a dalje ćemo biti u kontaktu. Nemamo pravo da se odreknemo nijednog igrača, a Luka Božić je MVP ABA lige, sad i Kupa, pošten i radan dečko. Da je došao, imao sam pripremljenih nekoliko napadačkih setova za njega, a kad bude tu, možemo pričati o detaljima - rekao je Josip Sesar, selektor Hrvatske.

Međutim, problem bi mogao da bude mnogo veći, a hrvatski mediji već su počeli sa nagađanjima. Nije tajna da je Božić u jako dobrim odnosima sa trenerom Zadra, Danijelom Jusupom, koji je u svojevrsnom sukobu sa košarkaškim Savezom. Takođe, nedavno tokom utakmice Kupa sa Dinamom, na čijoj je klupi upravo Sesar, Jusup je razmijenio nekoliko psovki sa selektorom. Tokom završnice ovog takmičenja, Jusup je branio novinarima da Božića ispituju o očekivanjima u reprezentaciji.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
29. april 2024 01:14