Владимир Михаиловић / - Фото: Мег Моцарт/Ивица Веселинов
22/03/2022 u 11:55 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Михаиловић о рекорду: Нисам био свјестан јер на семафору није писао број поена

Кошаркапи Морнара савладали су прије два дана Мегу у гостима, а на том мечу кошаркаш барског тима Владимир Михаиловић стигао је до рекорда

Наиме, Михаиловић је постигао невјероватних 46 поена, чиме је постао играч са највише постигнутих поена на једном мечу АБА лиге.

- Утисци су феноменални. Постићи такав успјех, оборити рекорд и ставити се испред свих тих великана у тако озбиљноj лиги стварно jе ласкава титула. Велики успјех и велика награда за сав досадашњи рад и труд - почиње причу за Моцарт Спорт рекордер АБА лиге.

Све jе полазило за руком искусном црногорском репрезентативцу. За два поена jе шутирао 7/12, троjке jе гађао 5/9, а са линиjе пенала jе имао сjаjних 17/19. Уписао jош седам скокова и шест асистенциjа и на краjу имао индкес корисности од чак 50!

- Дошли смо до веома битне побједе, у моменту кад смо дефицитарни услед одлазака и повреда, прије свега jедног од наших кључних играча. Ушао сам одлично у утакмицу. Градио ритам, осјећао сам се одлично и то jе резултирало феноменалном партиjом - истиче Владимир Михаиловић.

О рекорду ниjе размишљао, на уму му jе била само побједа.

- Нисам био свјестан jер на семафору ниjе писао броj поена. Изгубио сам осјећаj колико сам тачно постигао. Нисам ни размишљао у том смеру, ниjе ми падало на памет обарање рекорда. Уживао сам у феноменалноj партиjи и игри и трудио се да само извучемо побједу - рекао је Михаиловић и додао.

- Када сам се вратио у игру последњи пут нисам знао колико имам поена. У тренутку када сам кренуо у последњи продор, утакмица jе била ријешена, већ сам иза себе имао феноменалну партиjу. Када сам убацио обично полагање саиграчи и стручни штаб су направили овациjе, цијела клупа jе вриснула. Нисам знао о чему се ради, да би убрзо после тога схватио да сам оборио рекорд и да сам остварио огроман успјех.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
02. maj 2024 10:44