Vladimir Mihailović / -FOTO: FIBA
24/02/2024 u 12:41 h
D.M.D.M.
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Mihailović: Protiv Švedske imamo imperativ pobjede

Crna Gora u nedjelju veče (19) igra važan meč u kvalifikacijama za EP 2025. godine

Košarkaši Crne Gore nakon poraza na startu kvalifikacija od Njemačke spremaju se za duel protiv Švedske u,,Morači”.

Nastojaće da upiše trijumf u prvom meču na svom terenu u novom ciklusu, koji bi, iako je tek prvi,,prozor” značio mnogo na putu do konačnog cilja, odnosno plasmanu na prvenstvo Evrope.

Ekipa je juče u popodnevnim časovima stigla je iz Ludvigsburga, danas će u,,Morači” odraditi dva treninga i pokušati da protiv Švedske prikaže što bolje izdanje za prvi trijumf u novom ciklusu.

-Nakon starta kvalifikacija i prvog kola protiv jedne, mogu reći favorizovane Njemačke, gdje smo apsolutno bili daleko od nekog nivoa kojem treba da težimo i koji mislim da možemo da ostvarimo, očekuje nas utakmica protiv Švedske. Definitivno je u pitanju nezgodna ekipa, ali s obzirom da igramo kući pred svojim navijačima, imamo imperativ pobjede – kazao je kapiten naše reprezentacije Vladimir Mihailović.

Košarkaški savez odlučio je da ulaz za ovaj meč bude slobodan, a sve u cilju kako bi naši košarkaši imali što veću i bolju podršku sa tribina.

-Znamo svi koliko je potrebna podrška sa tribina. Smatram da je dobro što će ulaz biti slobodan, a iskoristio bih i ovu priliku da pozovem sve navijače da dođu u što većem broju i da nam pomognu. Smatram da ovo može biti jako bitna pobjeda i veliki korak ka plasmanu, tako da nam je podrška jako bitna – naglasio je Mihailović.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
27. april 2024 23:14