Остоја Мијаиловић / - Фото: Твитер
26/03/2022 u 14:32 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Мијаиловић одговорио Тринкијерију: Да ли је тетоважа на срцу изблиједјела када сте Јарамаза одводили у Бајерн?

Прије пар дана бивши тренер КК Партизан Андреа Тринкијери казао је да му је "грб београдског клуба истетовиран на срцу"

Недуго након тога предсједник Партизана Андреа Тринкијери одговорио је италијанском стручњаку који је напустио црно-бијеле на крају сезоне 2021/2020.

- Запитао сам се на тренутак да ли jе та тетоважа изблиједјела када су, рецимо, одводили Огњена Jарамаза да потпише уговор за Баjерн Минхен док jе имао важећи уговор са Партизаном, у тренутку када се клуб борио за опстанак. Дакле ‘врбовати‘ наjважниjег играча у току сезоне када се клуб бори за опстанак, да му одагнате мисли и размишљања у ваш клуб, а у исто вријеме се клуб бори са наjтежим тренуцима можда и од оснивања. Мислим да jе све то лажно што jе речено од стране њега - рекао је Миjаиловић за Блиц.

Први човјек Партизана открио jе да jе са Тринкиjериjем имао постигнут усмени договор о даљоj динамици сарадње, прије него што су се двије стране разишле...

- У сезони ковида, клуб jе на захтев тадашњег тренера потписао дугогодишњи уговор са свим играчима, а и сам тренер jе имао загарантован уговор. Када jе Влада Србиjе донијела одлуку да нема посјете на утакмицама због избиjања пандемиjе вируса корона, а нама 30 одсто прихода зависи од продаjе улазница, управа Партизана jе понудила свим играчима привремено смањење постоjећих уговора од 10 до 20 одсто, а да онда, уколико бисмо изборили пласман у Евролигу, као награду врати тих 10 или 20 одсто и да им као награду да укупно 30 одсто у односу на оно што су имали на почетку сезоне. На то jе мени тадашњи тренер пружио руку, дао ми до знања да jе то коректно, па сам сматрао да jе било договорено. Наравно, то jе била лажна рука и само су тражили мало времена да напусте клуб и оду у другу екипу. То jе jедина истина коjа jе сада нека енгима о коjоj он прича, као и неки наши навиjачи - рекао је Мијаиловић.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
05. maj 2024 10:29