Mihailo Pavićević / -FOTO: ABA LIGA/VLADIMIR MARKOVIC
18/10/2024 u 19:07 h
D.M.D.M.
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Mornar dočekuje Borac, pobjeda imperativ

Utakmica se igra u subotu od 17 sati

Polako se plai crveni alarm u Baru, košarkaši Mornara još nemaju pobjedu u ABA ligi.

Ruku na srce, renovirani i neuigrani tim je imao težak raspored - Budućnost Voli, Crvena zvezda, Mega, Cedevita Olimpija.

Sada slijedi period šampionata gdje će Barani igrati sa ekipama sa kojima mogu da se nose, pa je vrijeme da se krene sa pobjedama.

Prva prilika pruža se u subotu, u "Topolicu" stiže Borac iz Čačka, koji na kontu ima pobjedu i tri poraza.

- Ne možemo da dijelimo timove na lakše i teže u ABA ligi. Izuzimajući možda te četiri ekipe iz vrha koje odskaču kvalitetom, svi ostali su podjednako dobri. Iza nas su četiri teška meča, a ovaj protiv Borca znači puno i nama i njima jer je ulog u svakoj narednoj utakmici veliki. Moramo da počnemo da branimo domaći teren. Više ne možemo da se vadimo na priču da smo kasno počeli s pripremama, jer smo već mjesec na okupu i treba da krenemo da pokazujemo kvalitet koji posjedujemo. Nadam se da je došao trenutak da to i uradimo, iako je Borac dobar i iskusan tim. Nikog ne smijemo da potcijenimo u ovoj ligi, ali ni da precijenimo - istakao je trener Mihailo Pavićević.

Novajlija Aleksa Ćubić očekuje tešku utakmicu, ali se nada i prvim bodovima Mornara u ABA ligi ove sezone. 

- Očekuje nas teška i zahtijevna utakmica, na nama je da što jače i motivisanije uđemo u meč, da nametnemo naš ritam i da odigramo pametno, kako u odbrani, tako i u napadu. U tom slučaju, rezultat neće izostati. Od početka nedjelje se priporema za ovaj duel, treniramo jako. Pozivam navijače da dođu u velikom broju i da nam pomognu da se zajedno radujemo, nadam se, prvo pobjedi u sezoni - jasan je Ćubić.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
18. oktobar 2024 19:07