Odlazak prije isteka ugovora / -FOTO: ABA LIGA
07/06/2024 u 14:50 h
Todor BrajkovićTodor Brajković
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Ognjen Jaramaz napustio Partizan

Kako je objavio ruski "Sport ekspres", plejmejker je dogovorio prelazak u moskovski CSKA

Ognjen Jaramaz, košarkaš Partizana, napušta "crno-bele" a kako je objavio ruski "Sport ekspres", plejmejker je dogovorio prelazak u moskovski CSKA.

Jaramaz se prošlog ljeta vratio u Partizan sa kojim je dogovorio dvogodišnju saradnju, ali je došlo do sporazumnog raskida saradnje dvije strane prije vremena. Plej je prosječno bilježio četiri poena i tri asistencije u prošlo sezoni ABA lige, dok je u Evroligi imao skromniji učinak - 3,2 poena i 1,5 asistencija. U drugom dijelu sezone je izgubio mjesto u timu.

Rođeni Kruševljanin je tokom karijere igrao za Bajern, San Pablo Burgos i Megu. Izabran je kao 58. pik od strane Njujork Niksa na NBA draftu 2017. Kao član omladinske reprezentacije Srbije je osvojio Evropsko prvenstvo za mlade 2015. godine. U nacionalnom timu, Jaramaz je učestvovao u brojnim utakmicama kvalifikacija za Svetsko prvenstvo 2023. godine, ali nije bio uvršten u tim za poslednju fazu.

Što se tiče ostalih igrača Partizana, Frenk Kaminski je već otišao, dok i sudbina Džejmsa Nanelija i Pidžej Doužera stremi ka tome. Bruno Kaboklo je bez dozvole napustio tim, a u međuvremenu se pojavila informacija da bi mogao da pređe u redove "vječitog rivala".

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
ТАГОВИ
OGNJEN JARAMAZCSKA
16. septembar 2024 14:34