Zoran Savić / -FOTO: KK PARTIZAN
08/06/2023 u 21:22 h
Dan portalDan portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Partizan ne pristaje na pomjeranje termina finala ABA lige

Sportski direktor "crno-belih" Zoran Savić o tome obavijestio čelnike regionalnog takmičenja

ABA liga i Košarkaška liga Srbije pomjerili su za dan termin početka finala ABA lige, a Partizan ne želi da prihvati tu promjenu!

Nakon što je Crvena zvezda rekla "DA" prijedlogu oba takmičenja, sportski direktor "crno-belih" Zoran Savić se oglasio i rekao da Partizan ne prihvata novi termin.

"Molimo vas da nam kažete u koje tačno vrijeme će se 12. juna igrati finale", tražio je odgovor Savić od rukovodstva regionalne lige, kao potvrdu da "crno-beli" ne pristaju na promjenu.

"Poštovana gospodo, cijenimo napore menadžmenta da se na neki način riješi problem do koga je iznenada došlo zbog određivanja istog termina utakmica ABA lige i Košarkaške lige Srbije. Nije nam poznato kako je moguće i zbog čega je došlo do takvog problema. Što se tiče Vašeg prijedloga za izmjenu termina u posljednjem momentu nakon konsultacija sa komercijalnim službama kluba, upravom i stručnim štabom zaključili smo, na žalost, da KK Partizan ne može da prihvati predloženu izmjenu termina. Naše očekivanje je da se držimo pravila koja smo svi u ABA Ligi usvojili", saopštio je Savić, a prenio "Sportski žurnal".

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
05. maj 2024 11:03