Mihailo Pavićević / -FOTO: ABA LIGA
04/10/2024 u 12:18 h
D.M.D.M.
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Pavićević: Cedevita Olimpija je izuzetna ekipa

Barani čekaju "zmajeve" u subotu od 17 sati

Iza košarkaša Mornara su dva teška meča protiv Budućnost Volija i Crvene zvezde u kojima su upisana dva poraza.

Igra iz većeg dijela duela sa aktuelnim šampionom hrabri.

Vidjelo se da je ekipa još neuigrana, ali da ima kvaliteta za glacni cilj, opstanak u ligi.

Prethodnu nedelju stručni štab je iskoristio da se ekipa dodatno upozna, uigra..., a sve sa željom da protiv Cedevita Olimpije odigra dobro.

Ljubljančani nisu startovali prema očekivanjima, upisali su dva poraza (FMP, Dubai) i dolaze u Bar sa željom da upišu prve bodove.

"Poslije svake pobjede i svake dobre utakmice podiže se moral i raspoloženje u ekipi. U takvom ambijentu dočekujemo i meč sa Cedevita Olimpijom, vrlo teškim protivnikom koji je svake godine jak, ali ove, čini mi se još jači. Fizički su izuzetna ekipa. Nemaju slabu poziciju, naprotiv. Na svakoj poziciji imaju po dva dobra igrača. Kao što sam na startu rekao, ovo je za nas pripremna utakmica da se što bolje pripremimo za mečeve koji nam dolaze u borbu za opstanak. Imamo i par zdrastvenih problema zbog stomačnog virusa koji nas je "pokosio", pa još uvijek ne znamo u kom sastavu ćemo se suprostaviti protivniku", istakao je Mihailo Pavićević, trener Barana.

Amerikanac Brendon Dženkins je blistao protiv Zvezde, dao je 27 poena. Upravo je on najveći adut Mornara protiv Ljubljančana.

"Osjećam se sjajno u Baru! Ovo je potpuno nova ekipa, novi momci, ali mislim da ćemo iz meča u meč biti sve konkurentniji drugim ekipama. Duel sa Cedevita Olimpijom biće težak, ali mi moramo od starta da odigramo angažovano u oba smjera i na oba dijela terena i da im otežamo ovaj meč", jasan je Dženkins.

Utakmica u dvorani „Topolica“ igra se u subotu od 17 sati.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
04. oktobar 2024 12:50