Najbolji u Nikšiću / -FOTO: NIKOLETA VUKčEVIć
05/09/2023 u 17:36 h
Todor BrajkovićTodor Brajković
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Podgorica Kodio osvojila Nikšić

3x3 Montenegro je u saradnji sa Opštinom Nikšić i Sekretarijatom za sport organizovao dvodnevni basket događaj u Nikšiću, posvećen sjećanju na mladog košarkaša Ivana Ćorovića

3x3 Montenegro je u saradnji sa Opštinom Nikšić i Sekretarijatom za sport organizovao dvodnevni basket događaj u Nikšiću, posvećen sjećanju na mladog košarkaša Ivana Ćorovića, koji će postati tradicionalan, uz osnovnu želju da se riječi o njegovim ljudskim i sportskim kvalitetima prenose i dalje iz generacije u generaciju i da se nikad ne zaborave.

Na Trgu slobode u Nikšiću prvog dana je održana liga za djecu uzrasta 10-14 godina organizovana u saradnji sa Crnogorskim olimpijskim komitetom, kao i kvalifikacioni turnir za seniore, na kojem su od 18 ekipa plasman u glavnu fazu izborile ekipe Dežurni krivci i Plužine 3x3.

Deset ekipa koje su bile najbolje plasirane po FIBA rankingu, te Dežurni krivci i Plužine 3x3.inalisti kvalifikacionog turnira priredile su pravi sportski spektakl, koji je radi vremenskih uslova sa Trga morao biti premješten u salu Sportskog centra.

image

Dobitnici nagrada u Nikšiću

-FOTO: NIKOLETA VUKčEVIć

Nakon grupne faze i eliminacionih mečeva u finalu je Podgorica Kodio, za koju su nastupali: Miloš Jovanović, Filip Dragojević, Marko Raičević i Petar Ivanović pobijedila Zabjelo Kodio, u sastavu: Pavle Jovićević, Vaso Popović, Milovan Skendžić i Aleksa Vujadinović. Pobjedničkoj ekipi je pripala novčana nagrada u iznosu 1000 eura, dok je drugoplasiranoj ekipi pripalo 400 eura.

Nagradu u vrijednosti od 50 eura za najbolje zakucavanje na turniru osvojio je Pavle Jovićević, dok je nagradu iste vrijednosti za šutiranje trojki osvojio Marko Koljević, a njih dvojica su od kompanije LOB dobili i dvije nagrade – po 50 eura free bet-ova.

Naredni turnir 3x3 Montenegro Lob Tour 2k23 održaće se 16. i 17. septembra u Budvi.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
18. septembar 2024 11:59