Viktor Vujisić / -FOTO: ABA 2
08/05/2024 u 10:49 h
Todor BrajkovićTodor Brajković
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Podgorica se sprema za dvomeč sa Sutjeskom

Prvi meč baraža između Nikšićana i Podgoričana odigraće se u petak, dok je revanš u nedjelju u "Bemaks areni"

Nakon što su osvojili prvo mjesto na kraju ligaškog dijela Prve A lige, košarkaši Podgorice se spremaju za nove izazove.

Podgorica i Sutjeska završili su ligaški dio sa učinkom 20-4, ali s obzirom da se rezultati SC Derbija brišu, oba tima zapravo imaju skor 19-3, ali je Podgorica bolja u međusobnom skoru od Sutjeske, zahvaljujući ubjedljivijem trijumfu na svom terenu. Samim tim u baražu za plej-of Podgorica će revanš igrati na svom terenu, a rival će biti upravo Sutjeska. Prvi meč igra se sjutra u Nikšiću, a konačan odgovor ko ide na megdan Budućnosti u polufinalu biće poznat u nedjelju, kada je u "Bemaks areni" na programu revanš.

-Očekuju nas dvije jako zahtjevne utakmice sa ekipom Sutjeske. Na nama je da se što prije trgnemo od teškog poraza od Vojvodine i odigramo ova dva meča na najbolji mogući način, kazao je za klupski sajt prvotimac Podgorice Viktor Vujisić.

Podgorica je na svom terenu bila maksimalna, a doživjela je tri poraza na gostovanjima – od Teoda, Lovćena i Sutjeske. Ipak, na kraju je Podgorica uspjela se izbori za prvo mjesto.

Tim Dragana Radovića nije imao mnogo vremena da se pripremi za baraž za plej-of protiv Sutjeske. Baraž se igra po sistemu 1-1, što znači da može odlučivati razlika.

-Moramo biti maksimalno fokusirani i motivisani kako bi ostvarili pozitivan rezultat. Znamo dobro vrline i mane rivala, nema tu tajni, a vjerujem da željom možemo do pozitivnog ishoda, rekao je Viktor Vujisić.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
19. maj 2024 22:23