Погоршало се стање српског кошаркаша / - ENWSI.GR
26/11/2021 u 17:36 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Погоршало се стање Стевана Јеловца

Подсјећања ради, Јеловац је доживио мождани удар 14. новембра на тренингу у теретани и од тада се налази у Метрополитен болници у Атини, гдје му се боре за живот

Српски кошаркаш Стеван Јеловац је у критичном стању и бори се за живот после можданог удара, преноси грчки портал „Basketworld.net”.

Поменути портал пише да у АЕК-у тренутно нико не може да вјерује шта се догађа, као и да се здравствено стање Србина убрзано погоршава.

- Вијест никако није добра, пошто последње информације говоре да се здравствено стање кошаркаша убрзано погоршава и то говоре љекари који га посматрају у „Метрополитен болници”. Сада се његова породица нада чуду, како би побиједио опасност по живот. Саопштење АЕК-а од прије два дана говорило је о његовој критичној, али стабилној ситуацији и сви су чекали позитивне вијести, што се, нажалост, није десило - навео је овај портал.

Подсјећања ради, Јеловац је доживио мождани удар 14. новембра на тренингу у теретани и од тада се налази у Метрополитен болници у Атини, гдје му се боре за живот.

Прошлог викенда грчки клубови су изашли са транспарентима подршке крилном центру жуто-црних, а синоћ су се овој иницијативи придружили и његови саиграчи из репрезентације Србије на утакмици против Летоније, као и навијачи на мечу Панатаинаикоса и Зенита.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
25. april 2024 10:55