Majkl Džordan / - FOTO: PAP/EPA
20/03/2023 u 11:53 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Poznati američki komentator o Džordanu: Bio je užasan, ako sklonimo Pipena i Žeksona, sve je to mitologija...

Od 2010. godine kada je kupio Šarlot Hornetse, klub legendarnog Majkla Džordana je samo tri puta ušao u plej of i svaki put je ispao u prvom krugu

To je podstaklo poznatog američkog sportskog voditelja Kolina Kauherda da istakne kako Džordan zapravo ništa u karijeri nije napravio osim što je osvojio titule NBA prvaka sa Čikago Bulsima kada je za saigrača imao Skotija Pipena i za trenera Fila Džeksona.

- Oprobao se u bejzbolu, nije uspio. Oprobao se kao vlasnik, bio je užasan. Oprobao se u Vizardsima, to se raspalo. Shvatite da ako sklonimo Pipena i Džeksona, cijela ta mitologija o Majklu Džordanu je zapravo samo to - rekao je Kauherd u svom podkastu, prenosi Sport klub.

- Možda je najveći košarkaš svih vremena, ali bio je i pomalo sebičan igrač i pomalo sebičan tip. Nije dobar ni u izgradnji zajednice, dobar je u izgradnji bogatstva za samog sebe. I to je u redu. To nije kritika, nego realnost onoga što Majkl jeste - rekao je Kauherd, bivši ugledni voditelj sportskih radio i televizijskih emisija na ESPN-u i Fox Sportsu.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
18. maj 2024 02:49