/ -FOTO: KK PARTIZAN
19/08/2024 u 21:45 h
D.P.D.P.
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
Slušaj vijest
StoryEditor

Spektakl u Beogradu, Partizan predstavio tim za novu sezonu

Sezona još nije počela, a u Beogradu je već viđen košarkaški spektakl, nešto što do sada nije viđeno u svijetu košarke, ne samo na ovim prostorima, nego uopšte u Evropi

Na svečanosti u dvorani „MTS-a“ nazvanoj „Crno-bela simfonija“, Košarkaški klub Partizan je predstavio ekipu za novu sezonu. Potpuno novi tim, sa samo jednim igračem iz prošlogodišnjeg tima, pred punom halom, izašao je na binu i dobio ovacije. A u ekipi koju će i u predstojećoj sezoni voditi Željko Obradović nalaze se: Vanja Marinković, Brendon Dejvis, Ife Lundberg, Karlik Džons (opravdano odsutan), Frenk Nilikina, Dvejn Vašington, Balša Koprivica, Mario Nakić, Mitar Bošnjaković, Aleksej Pokuševski, Sterling Braun, Isak Bonga, Arijan Lakić, Ajzea Majk, Aleksa Dimitrijević, Tajrik Džons. Ipak, najveće ovacije dobio je upravo Željko Obradović, koji je na predstavljanju rekao:

-Ponovo ćemo biti jedan od najmlađih timova u Evroligi. Hvala Ostoji Mijailoviću i svim članovima UO što su uradili sve da budemo konkurentni. Probaćemo sledeće godine da dobijemo licencnu na tri godine. To je glavni cilj. Privilegija je biti u Partizanu u bilo kom smislu. To nam daje moral, želju. Uradićemo sve da ovakvih večeri bude što više. Rekao sam igračima da sam siguran da znaju šta je Partizan i da će večeras osjetiti to ovde. Srećan sam što ste priredili ovo večeras. Dobrodošli u Srbiju, Beograd i naš klub, Partizan. Kao što sam vam rekao, osjetićete nešto što ne osjećate nigdje drugdje, ovi ljudi će vas uvijek gurati naprijed tokom utakmice – rekao je Željko Obradović.

Na svečanosti je pušten mini-film o istoriji i uspjesima Partizana.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
11. septembar 2024 05:33