Dragan Bokan / -FOTO: KK BUDUćNOST VOLI
09/05/2024 u 12:30 h
Dan portalDan portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Sudije prijavile Bokana i Kojičića čelnicima ABA lige

Milan Nedović, Sašo Petek i Luka Kardum, obavijestili su ABA ligu da su poslije meča u njihovu svlačionicu ušli predsjednik Budućnosti Dragan Bokan i predsjednik SC Derbija Zoran Kojičić

Kako Sport Klub saznaje, arbitri utakmice između Budućnosti i Partizana, Milan Nedović, Sašo Petek i Luka Kardum, obavijestili su ABA ligu da su poslije meča u utorak u "Morači", u njihovu svlačionicu ušli predsjednik Budućnosti Dragan Bokan i predsjednik SC Derbija Zoran Kojičić.

Ulazak u prostorije u kojima se nalaze sudije je najstrože zabranjen, nema preciznih informacija o tome, zašto je došlo do ulaska u svlačionicu i o čemu je bilo riječi…

U svakom slučaju, ABA liga je zatražila od svih učesnika ovog događaja da proslijede detaljno objašnjenje i sve detalje razgovora.

Da li je bilo prijetnji ili nije, saznaće se poslije dodatnih informacija, a zvanično će se oglasiti i ABA liga u slučaju da postoji osnov za pokretanje disciplinskog postupka.

Podsećanja radi, Budućnost je slavila protiv Partizana sa 74:73, izborila je majstoricu koja se 10. maja igra u Beogradu.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
14. maj 2024 14:55