Viktor Vujisić / -FOTO: WWW.KK-PODGORICA.ME
15/04/2024 u 11:46 h
D.P.D.P.
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Vujisić: Imamo lijepu prednost, ali ništa nije završeno

Košarkaši Podgorice danas na Zlatibor, gdje će sjutra od 18 časova protiv istoimene ekipe igrati revanš meč četvrtfinala ABA 2 lige

Crnogorski predstavnik je u prvom meču u „Bemaks areni“ ostvario pobjedu od 24 poena razlike (113:89), pa će Podgoričani imati zadatak da sačuvaju tu prednost.

-Zlatibor je dobra i kvalitetna ekipa koja je godina u vrhu ABA 2 lige, a prije dvije sezone bila je prvak ovog takmičenja. Radi se o dobro organizovanom klubu, koji uvijek ima velike ambicije, a to je pokazala i ova sezona, gdje su konstantno bili u vrhu. Ipak, u prvom meču četvrtfinala uspjeli smo da napravimo dobru razliku. Pokazalo se koliko nam znači domaći teren i u lijepom ambijentu uspjeli smo da trijumfujemo – kazao je za klupski sajt Viktor Vujisić, prvotimac Podgorice.

Međutim, i pored ubjedljive pobjede u prvom meču, tim Dragana Radovića prilično je oprezan uoči odlučujućeg susreta.

-Imamo lijepu prednost, ali ništa nije završeno. Svjesni smo da će Zlatibor nastojati da odigra mnogo bolji meč i da se neće tek tako predati. Domaći teren znači mnogo, posebno nakon brojnih turnira, svi na svom terenu imaju veliki motiv. Siguran sam da nas čeka teška i zahtjevna utakmica, a Zlatibor će vjerovatno imati pozitivnu reakciju u odnosu na prvi meč – dodao je Vujisić.

Trener Dragan Radović i uoči prvog meča imao je kadrovskih problema – van tima su zbog povreda Danilo Ivanović i Nikola Žižić, kao i kapiten Milutin Đukanović koji je pod suspenzijom...

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
27. april 2024 23:17