Ekipa Vukovi Zeta / -FOTO: KK VUKOVI ZETA
17/09/2024 u 12:14 h
D.P.D.P.
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
Slušaj vijest
StoryEditor

Vukovi Zeta spremni za Prvu A ligu: Imaju velike ambicije

Košarkaški klub Vukovi Zeta ulazi u sezonu 2024/2025 sa velikim ambicijama i jasnom vizijom - da postane jedno od najperspektivnijih imena u crnogorskoj košarci

Nakon istorijskog ulaska u Prvu A ligu Crne Gore, klub iz najmlađe crnogorske opštine je odlučan da se ne zadrži samo na tome već da dodatno podigne nivo svojih igara i nastupa.

Jedan od ključnih faktora uspjeha u prethodnom periodu bila je snažna podrška Opštine Zeta, predvođene predsjednikom Mihailom Asanovićem koja je omogućila stabilno finansijsko i organizaciono okruženje za klub. Novo rukovodstvo kluba na čijem je čelu Srđan Radonjić, predsjednik Upravnog odbora i predsjednik kluba, donijelo je svježinu i odlučnost u radu, uz jasne ciljeve i strategije za dugoročni razvoj.

-Ovo nije samo uspjeh za klub, već i za sve naše navijače, partnere i mlade telente, koji su budućnost košarke u Zeti. Naš cilj je da nastavimo da rastemo, da podignemo nivo igre i da budemo dostojni predstavnici naše Opštine. Spremni smo za nove izazove i nadamo se da ćemo i u budućnosti donositi radost našim navijačima. Hvala svima na podršci  i vjerujemo da je ovo samo početak jedne uspješne priče – rekao je Srđan Radonjić.

Zećane će sa klupe predvoditi Vladimir Lukačević, a njegovo bogato iskustvo sa vizijom modernog košarkaškog stila igre, fokusirajuće se na timski rad, disciplinu, brzinu igre i novu strategiju.

-Ambicije kluba su prije svega da opstanemo u ligi, jer smo debitatnt u ovom društvu i kako najavljuju protivnici sa nikad jačim rosterima  i nikad veća liga koja broji čak 14 ekipa. Mi kao lokalna priča težimo ka tome da u ekipi bude 70-80 odsto igrača koji su iz Zete, odnosno koji su ponikli u našem klubu. Uz snažnu podršku Opštine Zeta nadam se da ćemo naći adekvatna pojačanja za ovogodišnje ambicije, a to je prije svega opstanak i ako nam se ukaže prilika da zauzmemo sredinu tabele. Uz podršku naših navijča, i nadam se punoj hali, lakše ćemo doći do toga cilja. Za budućnost najavljujem ambicije da Vukovi Zeta postanu stabilan prvoligaš, zašto ne reći i nešto više,  jer ćemo svojim radom i ozbiljnošču brzo postati klub u kojem ćete svi rado dolaziti. Na kraju zahvalnost Milanu Kneževiću, Mihailu Asanoviću i Srđanu Radonjiću koji su prepoznali taj lokalni patriotizam koji su momci dali da dođemo do ovoga nivoa i nagradili nas za sve te napore. Pozivam navijače da nas podrže kao nikad do sad a mi ćemo se boriti kao vukovi da ih ne razočaramo - istakao je Lukačević.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
17. septembar 2024 12:14