Biće velike borbe / -DRAGANA STJEPANOVIC/ABA
15/05/2024 u 11:18 h
D.K.D.K.
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Zvezda za 2:0, Partizan traži brejk

Drugi meč finala ABA lige večeras u 19.30 časova

Bitka za regionalni tron se nastavlja - košarkaši Crvene zvezde i Partizana večeras od 19.30 u hali "Aleksandar Nikolić" igraјu drugi meč finala ABA lige.

Zvezda bi u slučaјu pobjede stigla do 2:0 i na korak od osvajanja titule, dok bi eventualni brejk Partizanu donio ogroman rast samopouzdanja pred mečeve u Areni pred svojom publikom.

- Mislim da smo mi sada u psihološkoj prednosti - kazao je Dejan Davidovac, jedan od najzaslužnijih za pobjedu Zvezde u prvom duelu. - Igramo pred našim navijačima, ostvarili smo prednost domaćeg teren za koju smo se borili cijele sezone. Mnogo nam znači ta energija sa tribina, a i mnogo je ljepše igrati u "Pioniru" - dodao je Davidovac.

Iz Partizana najavljuju veliku borbu.

- Niti postoji neki specijalan recept ili tajna. Zapravo vrlo je jednostavno, agresivniji tim će imati veću šansu da pobijedi. Vidjeli smo to u okršajima ova dva tima. Kada smo mi bili agresivniji u odbrani, uspijevali smo da pobijedimo, isto važi i za njih. Spremni smo na teške mečeve - rekao je Pi Džej Doužer za "Mocart sport".

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
27. jul 2024 02:32