Vejn Runi / - FOTO: PRINTSCREEN
21/11/2022 u 14:31 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Runi: Mesi starter, Kejn na klupi, a Ronalda bih izostavio

Legendarni engleski fudbaler Vejn Runi gostovao je na jednoj indijskoj televiziji

Runi je dobio pitanje koga bi uvrstio u napad imaginarne ekipe koju bi dobio priliku da vodi na Svjetskom prvenstvu, a može da bira između Lionela Mesija, Kristijana Ronalda i Harija Kejn.

- Teško pitanje. Mesi bi mi bio starter, Kejn bi bio na klupi, a izostavio bih Ronalda. Ne igra za svoj klub tako da… - rekao ej Englez, prenosi Sport klub.

Ronaldo i Runi nekada su igrali zajedno u Mančester junajtedu i zajedno su osvojili Ligu šampiona i tri titule u Premijer ligi. Ipak, Ronaldo se u nedavnom intervjuu, koji je dao Pirsu Morganu i u kojem je oštro govorio o Junajtedu, osvrnuo i na Runija.

- Ne znam zašto me Vejn Runi stalno kritikuje na ružan način. Vjerovatno jer je on završio karijeru, a ja još uvijek igram na vrhunskom nivou. Istina je i da bolje izgledam od njega.

Runi je to prokomentarisao.

- On je fantastičan igrač. Uz Mesija, vjerovatno najveći ikad. Ono što sam rekao o njemu nije kritika. Svi starimo, a Kristijano se teško nosi sa tim. Dao je intervju koji je postao globalan… Malo su čudni neki komentari i Junajted će se time sigurno pozabavati - rekao je Runi.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
05. oktobar 2024 15:18