Dominanantno do titule / -FOTO: PRIVATNA ARHIVA
22/10/2024 u 14:46 h
Todor BrajkovićTodor Brajković
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Automobilisti AP Sport dominantno do titule šampiona

Osvajanjem prve titule klupskog prvaka, Pljevljaci prekinuli 15 godina dugu dominaciju Kotorana

Auto moto sportski klub AP sport iz Pljevalja dominantno je osvojio prvu titulu klupskog prvaka Crne Gore na brdskim auto trkama i prekinuo 15 godina dugu dominaciju Kotorana.Sportski vozači iz Pljevalja na svih sedam trka u sezoni bili su ekipni pobjednici.

Redom su nizali trijumfe od Šavnika, preko Kotora, Kolašina, Njeguša, Pljevalja i Poda sve do završnog nadmetanja u Dubrovniku.

Predsjednik AMSK AP sport Mirhad Plakalo kazao je da su sve ono što su najavili pred početak sezone realizovali na najbolji mogući način.

-Od početka do kraja naši sportski vozači bili su na visini zadatka i na kraju zaslužno došli do velikog i istorijskog uspjeha kojim smo obradovali brojne pristalice automobilizma u Pljevljima. Bilo je i pehova sa automobilima na pojedinim trkama, ali rješavali smo to u hodu, pa je kompaktnost naše ekipe na kraju donijela veliki uspjeh, rekao je Plakalo, koji je prije 15 godina osnovao taj sportski kolektiv.

Dominaciju pljevaljskog kluba potvrđuju i titule po klasama Nikole Toškovića, Miloša Borilovića, Sloba Mugoše, Baćka Vujoviča, Ene Plakalo, Dragana Lukića i Mila Malovića.

Poseban rezultat ostvario je Baćko Vujović, koji je trijumfovao na svih sedam trka i postavio rekorde svoje klase na šest staza.

-Sezonu ću pamtiti po odličnom učinku i po pobjedama na svim trkama. Postavio sam nove rekorde na šest staza, jedino sam u Šavniku osvojio prvo mjesto bez rekordnog vremena u klasi 1400 H, rekao je Baćko Vujović.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
22. oktobar 2024 14:46