Vuko Borozan / -FOTO: KOLEKTIFF IMAGES/RSCG
11/01/2024 u 17:43 h
D.K.D.K.
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Borozan: Naš glavni adut je zajedništvo

Naravno da imam dodatnu motivaciju - kazao je lijevi bek koji se nakon šest i po godina vratio u nacionalni tim

Veliko pojačanje dobila je Crna Gora za Evropsko prvenstvo u Njemačkoj  - Vuko Borozan se nakon šest i po godina vratio u nacionalni tim i mogao bi da bude veliki adut Vlada Šole.

Svojeveremeno jedan od najboljih lijevih bekova na planeti koji je sa Vardarom pokorio i Evropu vjeruje da Crna Gora može da se nosi sa Mađarskom, koja je sjutra prvi rival na EP u Minhenu.

- Mislim da je Mađarska jedna ozbiljna reprezentacija, igrao sam tamo i znam kako pristupaju svojim reprezentativcima. Biće teško, ali imamo svoje adute, pripremali smo se za prvu i po mom mišljenju najbitniji meč. Naš glavni adut je zajedništvo i atmosfera unutar ekipe. Adut je svakako i naš golman Nebojša Simić koji je jedan od najboljih u Evropi. Tu je i Vuk Lazović koji je glavni u defanzivi, ako to sastavimo kako treba, uz dobar napad mislim da imamo dosta šansi za pobjedu - kazao je Borozan.

Motiva Borozanu neće nedostajati.

- Naravno da imam dodatnu motivaciju. Što se tiče doprinosa, ostavio bih to za sebe pa ćemo vidjeti u narednom periodu. Sebe stavljam po strani, neka krene sa pobjedom i neka se završi sa pobjedom - istakao je Borozan.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
18. septembar 2024 08:53