Uspješan nastup u Rumuniji / -FOTO: DžIU DžICU SAVEZ CRNE GORE
24/09/2024 u 09:18 h
Todor BrajkovićTodor Brajković
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Crna Gora četvrta na Otvorenom prvenstvu Balkana u džiu džici

"Crveni" se u Rumuniji okitila sa čak 30 odličja - od kojih je 16 bilo zlatnih, šest srebrnih i osam bronzanih

Crnogorska džiu-džicu reprezentacija je ostvarila zapažen uspjeh na 19. Otvorenom šampionatu Balkana u rumunskom Piteštiju. U više nego jakoj i ujednačenoj konkurenciji crnogorska selekcija je stigla do četvrtog mjesta u generalnom plasmanu, iza domaćina Rumunije, Grčke i Ukrajine.

Reprezentacija predvođena selektorom Nikolom Prodanovićem, trenerima Dejanom Vukčevićem, Mirjanom Martinović, Srđanom Stojanovićem i Stefanom Vukotićem okitila se sa čak 30 odličja - od kojih je 16 bilo zlatnih, šest srebrnih i osam bronzanih.

-Još jedan važan test za sve takmičare na "openu", koji je donio mnogo jakih mečeva sa izuzetno kvalitetnim protivnicima.Veliki broj zlatnih medalja samo su dokaz da su svi takmičari ozbiljno radili u svojim klubovima a ništa manje vrijedan rezultat jesu sva odličja preostalih reprezentativaca. Crna Gora sada već tradicionalno, u ovom sportu ima rezultate za ponos i svaki respekt. Nadam se da će to biti slučaj i u budućnosti. Zahvalio bih se i svim trenerima koji su bili sa nama i dali svoj veliki doprinos da se dođe do ovih rezultata, rekao je selektor Nikola Prodanović.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
24. septembar 2024 09:23