Miloš Vujović postigao tri gola / -FOTO: DARKO KARAđINOVIć/RSCG
16/03/2024 u 15:49 h
D.K.D.K.
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Crna Gora ponovo preslišala Gruziju i napravila dobru uvertiru za baraž

"Lavovi" ponovo bili dominantni

Uvertira za majski baraž je bila prava - rukometaši Crne Gore i u drugom prijateljskom duelu ubjedljivo su savladali selekciju Gruzije (29:19) u okviru EHF sedmice.

I nakon prvog prijateljskog duela koji je odigran sinoć (34:20) bila je evidentna velika razlika u kvalitetu između timova koji su učestvovali na EHF Euro, pa je današnji duel bio nova prilika da selektor Vlado Šola na djelu vidi igrače koji bi trebalo da prošire bazu.

Šola je dao poštedu prvom golmanu Nebojši Simiću, a za razliku od prvog meča u protokolu je bio Branko Vujović, a u strijelce se upisalo 11 igrača.

Predvodio ih je Vasilije Kaluđerović sa devet golova, Risto Vujačić je postigao četiri, dok su Miloš i Branko Vujović postigli po tri.

Nikola Matović je upisao šest odbrana u prvom poluvremenu, a Haris Suljević pet u nastavku.

Sledeća akcija "lavove" očekuje u maju, kada je na programu baraž za Svjetsko prvensto. Da li će to biti Italija ili Belgija, Crna Gora će saznati sjutra, kada je na programu revanš između ove dvije selekcije u Pezaru. "Azuri" su u prvom meču u gostima slavili sa 29:25 i na dobrom su putu da zakažu dvomeč protiv Crne Gore.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
14. maj 2024 20:38