Drugi poraz crnogorskih studenata / -FOTO: SSSCG
10/07/2023 u 22:14 h
Todor BrajkovićTodor Brajković
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Crnogorci bez pobjede na Univerzitetskom prvenstvu u rukometu

Nakon današnjih mečeva drugog kola u Podgorici izgubili su šanse za plasman u četvrtfinale

I poslije drugog takmičarskog dana, timovi Univerziteta Crne Gore su bez pobjede na Univerzitetskom prvenstvu Evrope u rukometu. Nakon današnjih mečeva drugog kola, izgubili su šanse za plasman u četvrtfinale.

Naime, nakon što su igrali neriješeno na premijeri protiv Norveškog Naučno-tehnološkog univerziteta, muškarci su poraženi od Univerziteta Valensija (30:16) u duelu u kojem je protivnik vodio tokom čitavog meča. Vukan Pejović je bio najefikasniji u našem timu sa pet golova, dok je Filip Racković postigao četiri. Đorđe Folić je postigao tri, a po dva puta su mrežu španskog univerziteta zatresli Aleksa Jokić i Mihailo Bucković.

image

Poraz od Univerziteta Keln

-FOTO: SSSCG

Iako su bile u igri do samog finiša, djevojke su poražene od Univerziteta Keln (30:25), što im je drugi neuspjeh nakon startnog protiv Univerziteta Zagreb. Maša Varajić istakla se u našem timu sa sedam golova, Bojana Đilas je postigla šest, a Milica Pavićević pet. Po dva pogotka upisale su Jelena Vujisić i Ana Marija Dašić, a pogađale su još Arnela Beharović, Maša Obradović i Ksenija Todorović

image

Bez šansi za četvrtfinale

-FOTO: SSSCG
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
02. maj 2024 12:30