Demokratska partija socijalista / - DPS
14/04/2024 u 21:53 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

DPS Tivat: Sigurnost našeg grada je imperativ svih nas

Želimo da izrazimo duboku zabrinutost zbog nedavnog incidenta koji su izazvali gostujući navijači u centru našeg grada, saopštio je Opštinski odbor DPS Tivat nakon incidenta navijača „Sutjeske“ na Pinama.

- Ovakvo ponašanje je potpuno neprihvatljivo i narušava mir i bezbjednost naših građana, navodi se u saoptenju,

Iz te partije pozvali su nadležne organe, da hitno preduzmu mjere kako bi se identifikovali počinioci i adekvatno ih kaznili.

- Ovo je jasan signal da takvo ponašanje neće biti tolerisano u našem gradu. U isto vrijeme, pozivamo lokalne vlasti da preispitaju svoje postupke i osiguraju brzu i efikasnu reakciju na slične situacije u budućnosti kako bi spriječile dalje incidente i očuvala reputaciju našeg grada kao sigurnog i gostoljubivog mjesta, navode u saopštenju.

Navijači „Sutjeske“ pravili incidente na Pinama uoči utakmice

Takođe ističu, bezbjednost nije privilegija, već osnovno pravo svakog građanina, i zato je važno da svi preuzmemo aktivnu ulogu u očuvanju mira i reda u našem gradu.

- Bez obzira na naše razlike, sigurnosti treba da bude naš zajednički cilj, jer samo zajedno možemo graditi bolju budućnost za sve nas, zaključuju iz tivatskog DPS-a.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
27. april 2024 13:50