Delegati Skupštine / -FOTO: BLAGOJE ĐUKANOVIć
03/04/2023 u 14:45 h
Todor BrajkovićTodor Brajković
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Gligorije Vojinović i naredne četiri godine na čelu Saveza za sportsku rekreaciju Sport za sve

Dosadašnji predsjednik dobio jednoglasnu podršku delegata Skupštine

Dosadašnji predsjednik Saveza za sportsku rekreaciju Sport za sve Crne Gore Gligorije Vojinović obavljaće tu funkciju i u narednom četvorogodišnjem mandatu, odlučeno je na Izbornoj skupštini ove asocijacije, održanoj u Podgorici. Skupština je jednoglasno prihvatila predlog Upravnog odbora i dala novi mandat Vojinoviću, koji je dobio brojne pohvale delegata za svoje dosadašnje rezultate, a njegov rad je pohvaljen i sa najviših državnih instanci - Ministarstva sporta i Crnogorskog olimpijskog komiteta.

Izabran je i novi sastav Upravnog odbora, kojeg čine: Borislav Delibašić (Nikšić), Boško Bjeković (Pljevlja), Nataša Laban (Budva), Hazbija Šabotić (Bar), Zoran Kažić (Podgorica) i predsjednik Gligorije Vojinović (Pljevlja).

Prije Izborne, odražana je i Redovna skupština ove asocijacije, na kojoj su delegatima prezentovani svi materijali koji su bili predmet skupštinske rasprave.

-Svakako da su Izvještaj o radu i Finansijski izvještaj o akcijama saveza u 2022. godini bili detaljno razmotreni, a po onom što su delegate imali na uvid Savez se ima čime pohvaliti. Realizovane su brojne aktivnosti Saveza: Zimski i ljetnji festival, rekreativni višeboj, planinarske i pješačke ture, turniri u više sportskih grana, skijanja, edukativne radionice, susreti veteranskih društava...Sve je bilo uspješno organizovano širom Crne Gore, a ušešća je uzelo više hiljada rekreativaca. Posebno ističemo da su finansije uvijek bile pozitivne, domaćinski se poslovalo, žiro račun je uvijek bio prohodan, a svi troškovi sa bankarskim izvodima dostavljeni su Ministarstvu sporta, saopšteno je iz Saveza Sport za sve Crne Gore.

Na Skupštini su usvojene izmjene statuta, a prihvaćen je i zahtjev DSR Vojni veterani iz Podgorice da budu punopravni članovi Saveza Sport za sve Crne Gore.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
17. maj 2024 21:58