Vaterpolisti Crne Gore / -FOTO: VUK ILIć
05/07/2023 u 21:02 h
D.M.D.M.
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Gojković: Mislim da smo na većem nivou nego što smo bili prošlog ljeta

Vaterpolisti Crne Gore u petak putuju za Japan, gdje 16. jula počinje SP

Vaterpolo reprezentacija Crne Gore privela je kraju pripreme u našoj zemlji za predstojeće iskušenje na Svjetskom prvenstvu u Fukuoki. 

Polako pakuju kofere, jer u petak putuju za Japan, u gradić KAživazaki, gdje će trenirati sa Srbijom do starta planetarnog šampionata.  

“Imali smo kvalitetne pripreme i mislim da smo na većem nivou nego što smo bili prošlog ljeta. Što se tiče rezultata, nikad teži put do plasmana među osam najboljih, a to je prvi cilj. Krajnja želja – znamo da dva mjesta vode na Olimpijske igre i nadam se da ćemo ići ka tome”, kazao je selektor Vladimir Gojković.

Golman Petar Tešanović ne želi da se ekipa odmah na startu optereti sa rezultatom.

“Ne bih stavljao cilj ispred nas, već da idemo iz meča u meč. Osjeća se dobra atmosfera u ekipi, mislim da možemo da napravimo velike stvari”, kazao je Tešanović.

Iskusni Uroš Čučković je optimista. 

“Prošao sam dosta toga, a sada sam, pred kraj karijere, u ovom timu jer vjerujem u sve igrače, u cijelu ekipu. Vidim veliki kvalitet, a da li će doći do izražaja sada, vjerujem da hoće, ili u bliskoj budućnosti, vidjećemo. Doći će veliki rezultat, ne sumnjam u to”.

Prvi čovjek VPSCG Đuro Marić vjeruje u novu generaciju "ajkula".

“Vjerujem da ova generacija ima kvalitet i s obzirom na to kakav odnos imaju prema nacionalnom grbu vjerujem da će napraviti iskorak u odnosu na prošlu godinu”, rekao je Marić.

 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
19. septembar 2024 17:48