Odbojkašice Herceg Novog / -FOTO: ODBOJKA.ME
06/11/2023 u 15:40 h
Dan portalDan portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Herceg Novi dočekuje Pariz na startu CEV Kupa

Ekipa Milorada Krunića na velikom ispitu

Odbojkašice Herceg Novog nastavljaju evropsku priču ove sezone. Šampion Crne Gore dočekaće Pariz Levaloa u prvom meču šesnaestine finala CEV Kupa, sjutra od 18 časova.

Ekipa Milorada Krunića, nakon eliminacije u prvoj rundi kvalifikacija za Ligu šampiona i osvajanja trećeg mjesta u grupi u Zagrebu, sa ekipama Mladosti, Asteriksa i Gacka, nastavlja takmičenje u CEV Kupu, a prva prepreka joj je viceprvak Francuske, Pariz Levaloa.

Šampion Crne Gore u dobroj formi dočekuje duel sa vodećom ekipom francuske Lige A, nakon četiri sigurne pobjede u EPCG Superligi odbojkašica.

- Očekuje nas teška utakmica protiv Pariza, u kojoj ćemo morati da pružimo naš maksimum, kako bismo došle do rezultata. Zadovoljna sam trenutnom formom ekipe, imamo dobar niz pobjeda u ligi i par dobro odigranih utakmica u kvalifikacijama za Ligu šampiona. Želje i motivacije nam ne fali. Još ostaje da sve to pretočimo u dobru igru na terenu. Vjerujem da možemo da pružimo jak otpor jednoj veoma dobroj i kvalitetno formiranoj ekipi, a naš cilj je uvijek pobjeda, ma koliko teško bilo - kazala je kapitenka Herceg Novog, reprezentativni libero, Melisa Cenović.

I Pariz je u seriji pobjeda. Posljednja tri duela u prvenstvu dobio je bez izgubljenog seta, i na čelu je najjače lige Francuske sa skorom 5-1.

Utakmica u SC "Igalo" igra se od 18 sati, a revanš u Francuskoj je na programu 15. novembra.

Pobjednik dvomeča, u osmini finala igraće sa istanbulskim timom Turk Hava Jolari.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
18. oktobar 2024 12:29