Sa potpisivanja ugovora / -FOTO: RSCG
22/09/2023 u 12:46 h
Dan PortalDan Portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

"Humel" još četiri godine uz RSCG

Ugovor o saradnji u Arhusu potpisali predsjednik Rukometnog saveza Petar Kapisoda i predstavnik kompanije Humel, Mihael Bličer Rasmusen

Rukometne selekcije Crne Gore i naredne četiri godine nastupaće u sportskoj opremi danskog brenda Humel, saopšteno je iz Rukometnog saveza. U saopštenju se navodi da su ugovor o saradnji u Arhusu potpisali predsjednik Rukometnog saveza Petar Kapisoda i predstavnik kompanije Humel, Mihael Bličer Rasmusen.

-Ugovorom je precizirano da u naredne četiri godine sve reprezentativne selekcije nastupaju u opremi renomiranog proizvođača - saopšteno je iz Rukometnog saveza.

Iz te asocijacije saopšteno je da im je, imajući u vidu bogatu tradiciju Humela i renome klubova i nacionalnih federacija koji već imaju zaključen ugovor o saradnji sa tom kompanijom, izuzetno zadovoljstvo što će crnogorske reprezentativke i reprezentativci nastaviti da nose opremu sa logom kompanije prepoznate širom planete, što je slučaj od obnove nezavisnosti 2006. godine.

-Uvjereni smo da ćemo uz veliki doprinos obje strane, ostvariti ciljeve koje smo definisali ugovorom, a koji prvenstveno obuhvataju veliki broj međunarodnih takmičenja na kojima će naše reprezentacije nastupiti u naredne četiri godine. Savez je sa Humelom prvi put ostvario saradnju nakon obnove nezavisnosti i samo je podignuta na viši nivo u proteklim godinama, pa je potpis novog četvorogodišnjeg ugovora, bio na obostrano zadovoljstvo - kazao je Kapisoda.

Danski brend sa sjedištem u Arhusu, osnovan je 1923. godine i primarno pokriva tržišta skandinavskih zemalja, centralne Evrope i Turske.

-Saradnjom sa Rukometnim savezom Crne Gore jačamo naš fokus na naš brend u Evropi i širom svijeta. Humelov DNK je ukorijenjen u timskom sportu, tako da je ovo prirodan korak za nas. Za nas je privilegija što smo bili u prilici da u protekloj deceniji sarađujemo sa RSCG, a nakon toliko vremena, naše partnerstvo je postalo samo bolje i dinamičnije - kazao je izvršni direktor Alan Vad Nielsen.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
13. maj 2024 21:53