Радичевић и Раичевић са предсједником Савеза, Каписодом / - фото: РСЦГ/Стефан Ивановић
10/10/2021 u 11:00 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Искусни трио доноси нову енергију

Рукометашице Црне Горе у Никшићу од 20.30 сати дочекују Сјеверну Македонију у другом колу ЕХФ Евро купа

Рукометашице Црне Горе вечерас (недјеља) у 20.30 сати у Никшићу јуре другу побједу над Сјеверном Македонијом у ЕХФ Евро купу, иако резултат није у првом плану.

Примарни циљ је увођење у систем млађих играчица и рукометашица које су у претходном периоду имале малу минутажу.

Ипак, након убједљиве побједе у Скопљу, нови тријумф намеће се сам од себе, поготово јер ће „црвене” у граду под Требјесом бити јаче за Јованку Радичевић, Мајду Мехмедовић и Милену Раичевић.

Дjевоjке су имале добар приступ у првом мечу, што jе важно за репрезентациjу. Без обзира у каквом саставу да изађемо на терен потребно jе показати вољу и карактер. Дjевоjке су у Скопљу то показале. Милена, Маjда и jа ћемо сада додати jош мало енергиjе и вjеруjем да ћемо у Никшићу остварити побjеду и за ових недjељу дана остварити максимум пред припреме за Свjетско првенство – поручила је Радичевић.

Искусно крило поручује да „лавице” увијек иду на побједу.

Без обзира на све морамо сваку утакмицу да искористимо, jер сваки пут неко одскочи. Некада нисмо комплетне и онда се прикључе нове, младе игачице и стварно jе потребно вриjеме за све. Вjеруjем да ћемо на наjбољи начин искористити ову утакмицу, да селекторка Поповић проба jош неке ствари, да види на кога може да рачуна за завршне припреме за Свjетско првенство – додала је Јованка.

Све је подређено Свјетском првенству, а Црногорке имају много проблема са играчким кадром.

Надам се, приjе свега, да ћемо се у новембру окупити здраве, jер ово што нам се десило са Ђурђином Jауковић jе велики пех и пуно ће недостаjати. Ђина је била наш главни играч у нападу и одбрани. Вjеруjем да ће Милена бити у доброj форми. Понављам, надамо се прије свега да ћемо се здраво окупити, а онда у што бољоj форми дочекати Свjетско првенство – рекла је Радичевић.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
19. april 2024 16:49