Sa Skupštine JSD Partizan / -FOTO: JSD PARTIZAN
17/03/2023 u 23:31 h
D.P.D.P.
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

JSD Partizan: Ostoja Mijailović ponovo izabran za predsjednika

Na sjednici formiran novi Upravni odbor

JSD Partizan održalo je večeras vanrednu sjednicu Skupštine, na kojoj se raspavljalo o  tekućoj situaciji u klubovima članicama društva. Na samom startu sjednice usvojene ostavke Ostoje Mijailovića na mjesto predsjednika i Željka Tanaskovića na poziciji generalnog sekretara, a nakon izmijenjenog dnevnog reda i činjenja da Skupština postane izborna, njih dvojica su ponovo izabrani na svoja stara mjesta, piše u objavi na sajtu JSD Partizan.

- Podnio sam ostavku iz razloga razjedinjenosti unutar Društva i sa ciljem da provjerimo volju većine klubova. Zahvaljujem se na podršci klubovima koji su stali iza mene. Ovaj izbor sam prihvatio isključivo jer sam dobio podršku dvije trećine glasova, odnosno 62 od 93 glasa. Ponosan sam na to što sam dobio veću podršku od one koju sam imao prije šest mkeseci. Zahvaljujem se na povjerenju i jedino što mogu da poručim jeste da nastavljamo da se borimo za naš Partizan - istakao je predsjednik JSD Partizan, Ostoja Mijailović.

Na sjednici je formiran novi Upravni odbor, a Đorđe Višacki imenovan je za zamjenika predsjednika UO. Potpredsjednici skupštine su: Rasim Ljajić, Andrea Arsović, Jovan Lazarević i Milan Pavlović.

Upravni odbor čine:  Željko Obradović, Marko Nikolić, Predrag Micić, Nedeljko Stajić, Alekdandar Stanković, Rajko Baltić, Ljubomir Grujić, Marko Lekić, Aleksandar Jakovljević, Dragan Milenković, Jovan Obradović i Ilija Dražić.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
02. maj 2024 00:24