Pripreme za Tiranu / -FOTO: OSCG
25/06/2024 u 19:20 h
Todor BrajkovićTodor Brajković
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Kadeti počeli pripreme za Balkansko prvenstvo u odbojci

"Crveni" se okupili u hotelu "Verde" u Podgorici, gdje će se pripremati za U18 Balkansko prvenstvo koje se igra od 3. do 5. jula u Tirani

Muška kadetska odbojkaška reprezentacija Crne Gore okupila se u hotelu "Verde" u Podgorici, gdje će se pripremati za U18 Balkansko prvenstvo koje se igra od 3. do 5. jula u Tirani. Naše kadete na okupljanju je pozdravio Nikola Kažić, član Upravnog odbora Odbojkaškog saveza Crne Gore.

Na U18 Balkanskom prvenstvu za igrače rođene 2007. godine i mlađe, učestvovaće još i selekcije Albanije, domaćin turnira, Srbije i Sjeverne Makedonije.

Na spisku selektora Dejana Radića, kome će u radu pomagati trener Ivan Dobrković nalaze se - tehničari: Luka Milošević (Budućnost volej), Vasilije Andrović (Mornar); korektori: Luka Lojić, Filip Radić (Budućnost volej); srednji blokeri: Jovan Drešić (Galeb Liko Soho Group), Stefan Petričević (Budućnost volej), Uroš Konatar (Jedinstvo), Vukota Čelebić (Lovćen); primači servisa:

Vuk Stanojević (Budućnost volej), Filip Milosavljević (Budva), Mihajlo Grupković (Mornar), Ognjen Marstijepović (Galeb Liko Soho Group); libera: Aleksa Radić (Budućnost volej), Pavle Bošković (Jedinstvo).

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
ТАГОВИ
OSCGDEJAN RADIĆ
25. jun 2024 19:20