Branko Kankaraš rekao dosta / -FOTO: STEFAN IVANOVIć/RSCG
25/05/2023 u 12:21 h
D.K.D.K.
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Kankaraš završio karijeru: Dragi rukometu, hvala ti za sve

Za Crnu Goru je igrao od 2014. godine, bio dio tima koji je igrao na Evropskom prvenstvu

Nakadašnji rukometni reprezentativac Crne Gore Branko Kankaraš odlučio je da stavi tačku na karijeru u 35. godini.

Za odličnog pivota meč koji je Metaloplastika u Pančevu dobila protiv Dinama (25:32), i potvrdila treće mjesto u Arkus ligi Srbije bio je posljednji.

- Dragi rukometu, hvala ti za sve. Puno lijepih trenutaka i nekih manje lijepih, ali sve u svemu bila je to jedna interesantna priča. Put me je vodio preko Kaća, Šapca, Novog Sada, Mersina, Valonsa, Istra, Bresta, Skoplja, Rišona, Beograda i na kraju opet Šapca. Svaki grad ima neku svoju priču i iskustvo i uvijek se rado sjetim. Sigurno je moglo i bolje ali nema veze. Istakao bih i igranje za Crnu Goru kao posebnu čast, svi koji me poznajete znate šta to meni znači. Zahvalio bih se mojoj porodici na podršci i razumijevanju, trenerima, saigračima i svima koji su bili uz mene ovih 20 godina. Okrećem se nekim drugim stvarima i ciljevima. Pozdrav rukometu moj, hvala ti za sve - napisao je Kankaraš na Instagramu.

U bogatoj klupskoj karijeri igrao je između ostalih za Valens i Istr iz Francuske, bjeloruski  Meshkov Brest, makedonski Metalurg, izraelski Makabi Rišon, te nekoliko klubova u Srbiji.

Za Crnu Goru je igrao od 2014. godine, bio dio tima koji je igrao na Evropskom prvenstvu, i koji je ostvario jednu od najvećih pobjeda u istoriji reprezentacije, kada je u "Morači" srušena Danska.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
ТАГОВИ
CG RUKOMET
25. april 2024 19:26