Filip Krivokapić / -FOTO: RK LOVćEN/STEFAN IVANOVIć
15/11/2023 u 17:29 h
D,P.D,P.
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Krivokapić: Par lopti je odlučilo

Izvanredna utakmica i borba koju smo prikazali uz publiku koja nas je bodrila i dala vjetar u leđa - istakao je srednji bek Lovćena

Rukometaši Lovćena doživјeli su јoš јedan poraz u Evropskoј ligi. Cetinjani su u utorak uveče u dvorani „Bemaks“ izgubili od Kadetena sa 26:29, a nakon ovog poraza u taboru Cetinjana vladala su pomiјešana osјećanja. Јer, igračima Lovčena јe nedostaјalo јalp malo da osvoјe prve bodovi u ovom takmičenju.

-Izvanredna utakmica i borba koju smo prikazali uz publiku koja nas je bodrila i dala vjetar u leđa. Nama fale velike utakmice, i da bi dobili jednu ovakvu trebaju nam utakmice u domaćoj ligi. Nama mlađima fali iskustva za ovakve mečeve. Par lopti je odlučivalo, čekamo sledeći meč i to je to – kazao je Filip Krivokapić, srednji bek šampiona Crne Gore.

Krivokapić je na ovoј utakmici postigao osam golova, odigrao je najbolju partiju u sezoni koja je bila na reprezentativnom nivou.

-Na meni je da radim treniram i da očekujem. Sigurno je svakome san da igra za reprezentaciju. Tu sam, spreman i čekam, kada dobijem šansu nadam se da ću je iskoristiti – dodao je Krivokapić.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
04. jul 2024 21:47