Rekreativci na ”Slovenskoj plaži” / -FOTO: CRNOGORSKI SAVEZ SPORTSKE REKREACIJE
22/09/2024 u 18:02 h
Todor BrajkovićTodor Brajković
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Ljetnji festival sportske rekreacije u Budvi

Očekuje se učešće preko 700 učesnika iz Crne Gore, Srbije, Slovenije, Rumunije, Bugarske i Sjeverne Makedonije, koji će se nadmetati u 17 sportskih i rekreativnih disciplina podijeljenih po polnim i starosnim kategorijama

Crnogorski savez sportske rekreacije Sport za sve i Asocijacija Sport za sve Srbije od 25. do 29. septembra u Budvi organizuju tradicionalni, 33. medjunarodni Ljetnji festival sportske rekreacije. Najavljeno je preko 700 učesnika iz Crne Gore, Srbije, Slovenije, Rumunije, Bugarske i Sjeverne Makedonije.

Takmičenja će se odvijati u 17 sportskih i rekreativnih disciplina podijeljenih po polnim i starosnim kategorijama.

Program takodje obiluje i netakmičarskim rekreativnim i edukativnim, ali i bogatim kulturnim i zabavnim sadržajem. Smještaj i svi dogadjaji će se odvijati na prostoru hotelskog kompleksa ‘‘Slovenska plaža‘‘ koji se i ranijih godina pokazao kao odličan domaćin.

Značaj ovog festivala, pored ostalih, i ovog puta su prepoznali i Ministarsto sporta Crne Gore i Ministarstvo sporta Republike Srbije pružajući značajnu podršku organizaciji ove manifestacije, saopšteno je iz Crnogorskog saveza sportske rekreacije Sport za sve.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
22. septembar 2024 18:38