Ministar otvorio manifestaciju / -FOTO: BLAGOJE ĐUKANOVIć
03/10/2024 u 17:22 h
Todor BrajkovićTodor Brajković
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Ljetnji festival sportske rekreacije u Budvi manifestacija za pamćenje

Gligorije Vojinović, predsjednik Crnogorskog saveza sportske rekreacije Sport za sve naglasio veliku podršku od Ministarstva sporta i mladih Crne Gore i Crnogorskog olimpijskog komiteta, koji pomno prate sve aktivnosti ovog saveza

Prošao je međunarodni Ljetnji festival Sporta za sve "Budva 2024", ali emocije i utisci sa te izuzetne manifestacije još uvijek traju. Rekordan broj učesnika, čak 752, najveći u poslednjoj deceniji, dobra zajednička organizacija saveza Crne Gore i Srbije, učinili su da niko ne napusti Budvu bez osmijeha. Filip Vešović, generalni sekretar Asocijacije sport za sve Srbije nije krio zadovoljstvo nakon završetka festivala.

-Sve je bilo na vrhunskom nivou uz vrhunske takmičarske rezultate, vrhunsko druženje, dokaz da sve ide uzlaznom putanjom. Budva se deklarisala kao najbolja moguća destinacija za ovakva okupljanja i za tako raznovrstan i bogat takmičarski program. Imali smo iz Srbije oko 400 takmičara i niko nije imao baš nijednu primjedbu, a vrijeme sa tri sunčana dana je učinilo da ugođaj bude potpun, rekao je Filip Vešović.

Gligorije Vojinović, predsjednik Crnogorskog saveza sportske rekreacije Sport za sve je želio naglasiti veliku podršku od Ministarstva sporta i mladih Crne Gore i Crnogorskog olimpijskog komiteta, koji pomno prate sve aktivnosti ovog saveza. Činjenica da je ministar Dragoslav Šćekić otvorio Ljetnji festival je dokaz koliko se cijeni rad ove asocijacije koja bez obzira što nema profesionalaca ostvaruje rezultate iznad svih očekivanja. Vojinović je htio pohvaliti sindikalne organizacije u crnogorskim preduzećima i ustanovama, koje pomažu rekreativne aktinosti tako da je svake godine sve veći broj učesnika na ovoj manifestaciji.

 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
03. oktobar 2024 17:23