Veliko priznanje za Miloša Vujovića / -FOTO:IHF/RSCG
25/05/2023 u 13:07 h
D.K.D.K.
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Miloš Vujović u konkurenciji za tim godine

Navijači od sjutra mogu da glasaju putem aplikacije "Home of Handball"

Veliko priznanje - rukometni reprezentativac Crne Gore, sjajno lijevo krlio Fukse Berlina, a od naredne sezone Gumersbaha Miloš Vujović zvanično je u konkurenciji za najboljeg igrača Evrope na svojoj poziciji. Pored Vujovića na poziciji lijevog krila nominovani su još: Sebastiјan Bartһold (Alborg), Timur Dibirov (Zagreb), Anһel Fernandez Perez (Limož), Lukas Mertens (Magdeburg), Lovro Miһić (Visla Plock) i Valero Rivera Folč (Nant).

Svake godine krovna kuća evropskog rukometa EHF objavljuje nominacije kako za ženske, tako i za muške kandidate za "EHF Excellence Awards".

Nagrade za najboljeg igrača se dodjeljuju na svim pozicijama, a u glasanju učestvuju igrači, treneri, odabrani mediji, ali i navijači, s tim da glasovi svakog od navedenih čine 25 posto ukupnog rezultata za svaku poziciju.

Navijači od sjutra mogu da glasaju putem aplikacije "Home of Handball".

Od sedam igračkih pozicija i najboljeg odbrambenog igrača, biraće se MVP sezone, ali i igrač godine. Gala večer dodjele nagrada održaće se 26. juna u Beču. Podsjećanja radi, u igri za prve EHF nagrade za izvrsnost su tri Crnogorke - Jovanka Radičević, Đurđina Jauković i Tatjana Brnović.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
ТАГОВИ
CG RUKOMET
19. april 2024 02:27