Gligorije Vojinović i Vasilije Lalošević / -FOTO: BLAGOJE ĐUKANOVIć
14/06/2023 u 21:45 h
Todor BrajkovićTodor Brajković
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Ministarstvo sporta cijeni Sport za sve

Vasilije Lalošević na Igrama malih zemalja na Malti, na panel diskusiji govorio o Crnogorskom savezu Sport za sve, o njegovim aktivnostima i kvalitetnoj organizaciji

Završnoj svečanosti i dodjeli priznanja na Rekreativnom višeboju u Baru prisustvovao je Vasilije Lalošević, ministar sporta i mladih Crne Gore. Nije to prvi put da ministar prati aktivnosti Crnogorskog saveza sportske rekreacije Sport za sve. Prisustvovao je na dva Ljetnja festivala u Budvi. Uvijek je bio oduševljen raznovrsnošću akcija ovog saveza koje se održavaju širom države, u planinama, na moru, poligonima i nacionalnim parkovima u slobodnom vremenu, najčešće u prirodnom ambijentu. Po pravilu su te manifestacije masovne i u funkciju su unapređenju zdravlja i njegovanja zdravih stilova života svih uzrasnih kategorija.

Upravo je to naglasio ministar Lalošević rekreativcima u Baru u pozdravnom govoru. Istakao je činjenicu da je na nedavno završenim Igrama malih zemalja na Malti, na panel diskusiji govorio o Crnogorskom savezu Sport za sve, o njegovim aktivnostima i kvalitetnoj organizaciji. Ta diskusija se našla u Završnom dokumentu Igara, što je od strane rekreativaca propraćeno burnim aplauzom.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
21. maj 2024 06:54