Odbojkašice Herceg Novog / MATCHLENS-FOTO: OSCG/STEFAN IVANOVIć
29/09/2024 u 21:34 h
D.M.D.M.
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Novljanke lako do trofeja

U meču Superkupa su bile bolje od Luke Bar

Odbojkašice Herceg Novog osvojile su premijerni Superkup Crne Gore 2024 i došle do prvog trofeja u sezoni, nakon što su slavile protiv Luke Bar rezultatom 3:0 (27:25, 25:17, 25:14).

Ekipe Herceg Novog i Luke Bar odlično su otvorile meč i priredile ljubiteljima odbojke u Nikšiću neizvjesnu utakmicu već od prvog seta. Izjednačena igra bila je do same završnice prvog dijela igre, Luka Bar je imala i dvije set lopte, ali su Novljanke uspjele da preokrenu i iskoriste svoju prvu set loptu (27:25).

Tri poena prednosti u drugom setu za šampionke Crne Gore (13:10), natjerala su trenera Luke Bar, Vladimira Milačića da tajm-autom prekine seriju Herceg Novog, a na servis korektorke Dijane Vuković “sirene” su došle do izjednačenja 13:13. Pod vođstvom novog trenera, Srđana Crnojačkog, ekipa Herceg Novog uspjela je da se rezultatski odlijepi i slavi i u drugom setu rezultatom 25:17.

Sastav Herceg Novog, dobro je otvorio i treći set, napravio prednost pet poena razlike (9:4), ali su se Baranke vratile u igru i serijom poena i prišle na samo dva poena zaostatka 10:8, međutim, kapitenka Ralitsa Vasileva i saigračice preuzele su kontrolu nad utakmicom i došle do prvog trofeja u sezoni rezultatom 25:14.

MVP Superkupa za odbojkašice je Kristina Gunčeva tehničarka Herceg Novog

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
29. septembar 2024 21:35