Resterećeni u Beogradu / -FOTO: CEV
09/11/2023 u 17:30 h
Todor BrajkovićTodor Brajković
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Odbojkaši Budve na turniru CEV Lige šampiona u Beogradu

Budvani će od petka do nedjelje igrati sa Guaguas Las Palmasom, Partizanom i Inzbruk Tirolom

Odbojkaše Budve čeka novi evropski izazov. Otputovali su za Beograd, na turnir glavne runde kvalifikacija za CEV Ligu šampiona, na kom će od petka do nedjelje, igrati sa Guaguas Las Palmasom, Partizanom i Inzbruk Tirolom.

Budvani će za prvog rivala imati favorita grupe 5, šampiona Španije, Guaguas, sa kojim će snage odmjeriti u petak od 16 sati u SC "Master" u Zemunu. I kapiten crnogorskog šampiona Balša Radunović vidi sastav iz Las Palmasa kao najkvalitetnijeg rivala, ali poručuje da Budvani u Beograd idu bez pritiska rezultata, zadovoljni postignutim.

-Mi smo napravili iznenađenje u prvom krugu kvalifikacija, tako da na osnovu toga u Beograd idemo da igramo rasterećeno i da pokažemo našu najbolju igru svima. Ekipa Guaguasa je najveći favorit, ekipa sa nekoliko zvučnih imena, tu je i Tirol – vrlo nezgodna i uigrana ekipa, Partizan je šampion Srbije i igraće na svom terenu.. Naše je da pokažemo da možemo sa svima da igramo i pokušamo da ostvarimo dobar rezultat, istakao je Radunović.

U subotu, drugog dana turnira u Beogradu, ekipa Miljana Boškovića, za rivala ima domaćina, sastav Partizana, od 20 sati, a dan kasnije sastaće se sa prvakom Austrije, Inzbruk Tirolom.

Drugi turnir glavne runde kvalifikacija Lige šampiona igra se u rumunskom Galaciju, na kom će se, uz ekipu domaćina, Arkade, takmičiti i grčki Olimpijakos, bugarski Neftohimik Burgas i ukrajinski Prometej. Pobjednici turnira i najbolji drugoplasirani tim kompletiraće grupnu fazu elitnog evropskog takmičenja odbojkaša.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
29. april 2024 11:10