Sa Česima večeras u 20 / -FOTO: CEV
04/09/2023 u 09:19 h
Todor BrajkovićTodor Brajković
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Odbojkaši večeras sa Češkom za osminu

Crna Gora bi pobjedom nad Česima napravila veliki korak ka osmini finala Evropskog prvenstva

Muška seniorska odbojkaška reprezentacija Crne Gore je nakon pobjede nad Danskom 3:1 (18:25, 31:29, 25:22, 25:23) u 3. kolu grupe C Evropskog prvenstva ostala u trci za osminu finala šampionata.

Naredni meč u Skoplju crnogorski odbojkaši će odigrati sa Češkom večeras od 20 časova i to može biti odlučujući za prolaz dalje, jer će u slučaju pobjede, naročito maksimalnim rezultatom ili 3:1 imati velike šanse za osminu i put u Bari.

U odličnoj igri cijele ekipe nad Danskom napadačkim učinkom istakao se korektor Đorđe Jovović sa 20 poena.

-Puno mi znači pobjeda, o tome ni ne treba puno da se priča. Ne bih hvalio sebe, već bih pohvalio sve momke koji su bili u igri danas. Stvarno smo pokazali karakter, želju i energiju smo pokazali na terenu i to nas je krasilo do kraja. Rezultat je otišao u našu korist i još jednom bih čestitao momcima na odličnoj igri. Naglasio bih da je mnogo teško bili doći na ovu utakmicu, iz razloga što smo na prošloj utakmici izgubili sa maksimalnih 3:0. Trebalo je malo vremena da "sastavimo" glave, imali smo sastanak, igrači su poslušali selektora i na kraju se to sve završilo na mnogo lijep način, rekao je korektor Đorđe Jovović.

Nakon tri kola Poljska je na maksimalnih devet bodova, Holandija i Sjeverna Makeodnija osvojile su po šest, Češka i Crna Gora po tri boda, dok je Danska na nuli.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
05. oktobar 2024 06:03