Na Farska Ostrva pa u Portugal / -FOTO: OSCG
24/05/2023 u 17:21 h
Todor BrajkovićTodor Brajković
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Odbojkašice Crne Gore putuju na Farska Ostrva

Meč sa Farankama na startu CEV Srebrne lige zakazan za subotu u 19 sati po našem vremenu

Odboјkašice Crne Gore, nakon uspješno završenih priprema i generalne probe sa selekcijom Bosne i Hercegovine otputovaće danas na Farska Ostrva, gdje će započeti takmičenje u grupi B CEV Srebrne lige.


-Mogu da kažem da je ekipa dosta napredovala od početka priprema pa do sada. Imali smo dosta prijateljskih utakmica protiv kvalitetnih ekipa i iz utakmice u utakmicu smo pokazivale sve bolju igru, što me zaista raduje. U meču sa Farskim Ostrvima smo favoriti i očekujem pobjedu. Nakon toga nam slijedi gostovanje Portugalu, koji je favorit naše grupe, ali daćemo sve od sebe da iz te, ali iz svake utakmice izađemo kao pobjednice, kazala je kapitenka, Melisa Cenović.

Nakon meča na Farskim Ostrvima, koji je zakazan za subotu u 19 sati po našem vremenu, Crna Gora će četiri dana kasnije igrati u Portugalu, sa finalistom prošlogodišnjeg izdanja CEV Srebrne lige. U junu, "crvene" očekuje meč sa Gruzijom u Podgorici, potom gostovanje istom rivalu i utakmice sa Portugalom i Farskim Ostrvima u Herceg Novom.

Selektor Milorad Krunić odabrao je 13 igračica koje će konkurisati za mečeve na Farskim Ostrvima i u Portugalu. Na spisku su - TEHNIČARI: Marija Šušić, Tijana Tvrdišić; PRIMAČI SERVISA: Nevena Vukčević, Simona Petranović, Marija Tuševljak, Danijela Džaković; KOREKTORI: Dijana Vuković, Majda Čakar; SREDNjI BLOKERI: Saška Đurović, Mina Dragović, Katarina Budrak; LIBERA: Melisa Cenović, Lana Labović. Selektoru Kruniću u radu će pomagati treneri Vladan Šaraba i Lazar Ilinčić, terapeut Aleksandar Stanišić, dok je timski statističar Đorđe Nahod.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
26. april 2024 20:02