Drugi meč sjutra u 18 časova / -FOTO: OSCG
26/04/2024 u 13:47 h
Todor BrajkovićTodor Brajković
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Odbojkašice Luke Bar dočekuju šampiona

Drugi meč finalne serije plej ofa, koja se igra do tri pobjede na programu sjutra u 18 časova u dvorani "Topolica" u Baru

Finale plej-ofa EPCG Superlige odbojkašica biće nastavljeno sjutra u dvorani "Topolica", gdje će od 18 časova Luka Bar ugostiti Herceg Novi. Šampionke iz Herceg Novog u Bar stižu sa vođstvo od 1:0 u seriji, pošto su u prvom meču u Igalu slavili maksimalnim rezultatom, što je bila njihova četvrta ovosezonska pobjeda nad rivalom u finalu. Baranke su pružile dobar otpor dominantnom timu u šampionatu u većem dijelu sva tri seta, u nekoliko navrata i vodila, pa se u Baru nadaju da uz pomoć navijača mogu još više.

-Imamo prednost domaćeg terena, stoga se nadam da ćemo igrati borbeno, da ćemo pružiti još veći otpor rivalima i da će naša publika uživati u dobroj i kvalitetnoj odbojci, kazala je korektorka Luke Bar, Kristina Božović.

U Herceg Novom očekuju zahtjevnu utakmicu i sa pažnjom se pripremaju za nju.

- Prva utakmica prošla je u potpunoj borbi, to je pokazao rezultat po setovima. Ovih dana na treninzima se spremamo taktički za meč u Baru, očekuje nas mnogo teža utakmica od one u Herceg Novom. Svjesni smo da idemo na njihov teren i da moramo da damo svoj maksimum da bismo poveli 2:0 u seriji. Očekujem dobar meč i nadamo se pobjedi, istakla je korektorka Herceg Novog, Dijana Balaj.

Treća utakmica serije finala EPCG Superlige, u kojoj se igra do tri pobjede, zakazana je za ponedjeljak od 19 sati u Igalu.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
02. maj 2024 00:23