Optimizam u redovima ”crvenih” / -FOTO: OSCG
21/06/2023 u 12:24 h
Todor BrajkovićTodor Brajković
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Odbojkašice putuju za Grac

Nakon sjajne grupne faze ženska odbojkaška reprezentacija putuje na završni tunir CEV Srebrne lige

Nakon ispunjenog primarnog cilja i plasmana na finalni turnir CEV Srebrne lige u Gracu, odbojkašice Crne Gore večeras očekuje put za Austriju. Sljedeći izazov crnogorske seniorke imaće u subotu, kada igraju polufinalnu utakmicu sa domaćinom Austrijom sa početkom u 20:20 časova.

-Pokušaćemo da se maksimalno skoncentrišemo na prvu utakmicu polufinala, da damo sve od sebe. Austrija je jedna sasvim solidna ekipa, ali mislimo da nije i nepobjediva. Daćemo sve od sebe da odigramo utakmicu bar na nivou kao sa Portugalom, ako odigramo tako nadam se da ćemo obradovati sami sebe i ljubitelje odbojke u Crnoj Gori, optimističan je bio selektor Milorad Krunić.

U drugom polufinalu sastaće se Estonija i Portugal od 15 časova, a između dva polufinala ženske Srebrne lige, odigraće se i polufinalna utakmica u muškoj konkurenciji, u kojoj se sastaju Austrija i Letonija (17:35).

U nedjelju, 25. juna na programu su utakmica za treće mjesto (17:35), kao i finale sa početkom u 20:20 časova u dvorani "Raiffeisen Sportpark".

Na finalni turnir u Gracu putuje 14 odbojkašica, a pored selektora Krunića u stručnom štabu biće pomoćni treneri Vladan Šaraba i Mladen Miladinović, kondicioni trener Lazar Ilinčić, fizioterapeut Aleksandar Stanišić, statističar Stanko Ivanić kao i tim menadžer Nikola Kažić.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
17. maj 2024 16:38