Lider stiže u Igalo / -FOTO: OSCG
13/06/2023 u 10:57 h
Todor BrajkovićTodor Brajković
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Odbojkašice sjutra dočekuju Portugal

Prvi od dva meča odluke u Herceg Novom za plasman na završni turnir Srebrne lige igra se sjutra veče u 20 časova

Odbojkašice Crne Gore ugostiće selekciju Portugala u petom kolu grupe B CEV Srebrne lige u srijedu u SC "Igalo" od 20 sati. Portugalke, favoritkinje grupe, izgubile su samo set u dosadašnja četiri meča, upravo od crnogorske selekcije, u Portu.

Tim Milorada Krunića napravio je fenomenalnu uvertiru pred završnicu grupne faze u SC "Igalo". Pobijedio je Gruziju i u drugom meču, nakon Podgorice i u Tbilisiju, ne prepustivši rivalu ni najmanju šansu. Makar bod u susretu sa finalistom prošlosezonskog izdanja CEV Srebrne lige bio bi od velikog značaja našoj mladoj ekipi.

- Mislim da ćemo biti spremne za utakmicu protiv Portugala i mislim da ćemo pružiti mnogo bolju partiju nego u gostima. Tamo smo imale dosta neiznuđenih grešaka, koje nadam se da nećemo napraviti ovdje. Takođe, željela bih da pozovem publiku da dođe da nas podrži, jer kako mi volimo da kažemo, publika je naš sedmi igrač, rekla je Mina Dragović.

Učešće na završnom turniru u Austriji praktično je osigurano. Potrebno je da se desi senzacija, da i Crna Gora i Austrija, drugoplasirana selekcija grupe A i domaćin završnice, izgube oba meča pa da crnogorske odbojkašice ne obezbijede kartu za "Top 4". Crna Gora će grupnu fazu zaključiti sa Farskim Ostrvima, takođe u SC "Igalo", u petak, 16. juna.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
03. maj 2024 10:30