Protiv Gruzijki u subotu u 20 časova / -FOTO: OSCG
02/06/2023 u 13:18 h
Todor BrajkovićTodor Brajković
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Odbojkašice u subotu dočekuju Gruziju

Važan duel u borbi za završni turnir igra se u sportskoj dvorani „Verde Complex“ od 20 časova

Nakon polovičnog učinka na dva daleka gostovanja, na Farskim Ostrvima i u Portugalu, odbojkašice Crne Gore odigraće prvi meč pred domaćom publikom nakon devet mjeseci. U Podgoricu, u okviru trećeg kola grupe B CEV Srebrne lige stiže Gruzija, koja je na gostovanjima u Portu i Toršavnu osvojila svega set i na dnu je tabele bez bodova.

-Protiv Gruzije se nadamo što većoj podršci i pozivamo navijače da budu uz nas. Takođe se nadamo što boljoj igri koja bi nas dovela do pobjede i samim tim približila cilju – plasmanu na finalni turnir, optimistična je Tijana Tvrdišić.

Podmlađeni sastav Milorada Krunića na startu grupe B pobijedio je Farska Ostrva 3:0, potom pružio solidan otpor prošlogodišnjem finalisti takmičenja Portugalu, od kojeg je izgubio 1:3 i sa tri boda dočekuje junske utakmice.

-Nakon dugih putovanja konačno smo stigli u Podgoricu, gdje ćemo sjutra od 20 sati igrati protiv Gruzije. Nadamo se pobjedi i što većem broju publike, kazala je Katarina Budrak.

Utakmica Crna Gora – Gruzija igra se u subotu od 20 sati u sportskoj dvorani "Verde kompleks".

Crnogorske odbojkašice sedam dana nakon meča u Podgorici očekuje gostovanje Gruziji, pa završne utakmice sa Portugalom i Farskim Ostrvima u Herceg Novom, 14, odnosno 16. juna.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
13. maj 2024 00:43