Ivan Joksimović / -FOTO: OSCG
23/09/2024 u 18:14 h
Todor BrajkovićTodor Brajković
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Odbojkaške reprezentacije bez selektora

Upravni odbor Odbojkaškog saveza Crne Gore donio je odluku da se ne produže ugovori sa selektorima seniorskih reprezentacija Ivanom Joksimovićem i Miloradom Krunićem

Upravni odbor Odbojkaškog saveza Crne Gore, kojim je predsjedavao predsjednik Nikola Kažić donio je odluku da se ne produže ugovori sa selektorima seniorskih reprezentacija Ivanom Joksimovićem i Miloradom Krunićem.

-Na sjednici su razmatrani izvještaji selektora seniorskih i mlađih reprezentativnih odbojkaških selekcija za 2024. godinu. Imajući u vidu da su selektori muške i ženske seniorske reprezentacije imenovani 2022. godine i da je dogovor bio da isti budu angažovani na period od tri godine, nakon razmatranja izvještaja sa ovogodišnjih nastupa na kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo 2026, Upravni odbor OSCG donio je odluku da se ne produže ugovori sa Ivanom Joksimovićem i Miloradom Krunićem. Odbojkaški savez Crne Gore koristi priliku da se zahvali Joksimoviću i Kruniću na dosadašnjoj saradnji i svim uspjesima koje su postigli vodeći našu reprezentaciju, sa posebnim akcentom na plasman odbojkaša na Evropsko prvenstvo 2023. godine i plasman odbojkašica na finalni turnir Srebrne lige 2023. godine. S obzirom da naše seniorske selekcije prvi nastupi očekuju u maju/junu 2025. godine, Upravni odbor OSCG će u narednom periodu, blagovremeno imenovati selektore muške i ženske seniorske odbojkaške reprezentacije Crne Gore, saopšteno je iz OSCG.

Upravni odbor je usvojio izvještaje selektora mlađih selekcija, a usvojene su i liste sudija i supervizora za takmičarsku sezonu 2024/2025.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
23. septembar 2024 18:14