/ - Општина Бар
30/11/2021 u 12:41 h
Dragan StojanovićDragan Stojanović
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Општина Бар додјељује годишња признања из области спорта

Годишње признање додјељује се у сљедећим категоријама: најбољи спортиста, перспективни спортиста, спортска екипа године, спортски радник године и тренер године на територији општине Бар

Општина Бар расписала је Јавни позив за додјелу годишњих признања из области спорта за 2021. годину. Годишње признање додјељује се у сљедећим категоријама: најбољи спортиста, перспективни спортиста, спортска екипа године, спортски радник године и тренер године на територији општине Бар.

- Позивамо спортске ​организације, спортске клубове, спортска друштва (школска или студентска), спортско-рекреативна друштва и спортске организације лица са инвалидитетом регистроване на територији општине Бар да да доставе своје образложене предлоге за додјелу ових годишњих признања - наводи се у позиву барске локалне управе.

Предложени кандидати, како је објашњено, морају имати запажене спортске резултате у години за коју се признање додјељује, затим да су се такмичили најмање једну цијелу сезону када су у питању спортске организације. Предложени спортисти могу бити узраста од 14 до 18 година који нијесу до сада проглашавани за перспективне спортисте.

- Предлози се подносе у писаној форми на грађанском бироу Општине Бар, са назнаком за Секретаријат за културу, спорт и младе - Комисији за додјелу годишњих признања из области спорта за 2021. годину и то у року од осам дана од дана расписивања овог позива”, саопштено је из Општине Бар.

Све информације заинтересовани могу добити у Секретаријату за културу, спорт и младе, канцеларија број 203 у згради Општине или путем броја телефона 030-301-483. Јавни позив са пратећом документацијом доступан је и на сајту Општине Бар: www.bar.me

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
15. april 2024 23:40