Spremni za turnir / -FOTO: OSCG
04/04/2024 u 19:10 h
Todor BrajkovićTodor Brajković
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

OSCG od petka domaćin kvalifikacionog turnira juniora

Tim Darka Prebiračevića u dvorani "Verde" čekaju tri meča sa kvalitetnim rivalima u 2. krugu kvalifikacija za U20 Evropsko prvenstvo

Muška U20 odbojkaška reprezentacija Crne Gore privodi kraju pripreme za takmičenje u grupi E 2. runde kvalifikacija za Evropsko prvenstvo, koja će se odigrati u Podgorici. Evropsko prvenstvo na programu je od 26. avgusta do 7. septembra u Srbiji i Grčkoj.

Selektor Darko Prebiračević odabrao je 14 igrača koji će biti u protokolu za mečeve sa Izraelom, Norveškom i Italijom, od 5. do 7. aprila u dvorani "Verde kompleks" - tehničari: Avram Božović, Luka Milošević (Budućnost volej); korektor: Luka Lojić (Budućnost volej); primači servisa: Lazar Cimbaljević (Jedinstvo), Vasilije Milenković, Filip Milosavljević (Budva), Vuk Stanojević (Budućnost volej), Ognjen Marstjepović (Galeb Liko Soho Group); srednji blokeri: Nikola Đurović, Srđan Petrović, Uroš Konatar (Jedinstvo), Jovan Drešić (Galeb Liko Soho Group); libera: Damir Ćatović (Jedinstvo), Aleksa Radić (Budućnost volej).

Prvi rival crnogorskim odbojkašima biće u petak Izrael, potom će se sastati sa Norveškom, a turnir će zaključiti u nedjelju duelom sa favoritom grupe, Italijom. "Crveni" će sve tri utakmice igrati od 18.30 časova.

Selektor Darko Prebiračević, pred početak turnira, kazao je bi meč sa Izraelom mogao da bude ključni.

-Nakon pet dana provedenih u kompleksu "Verde" došli smo do tog momenta da igramo prvu utakmicu. Posljednji trening će biti malo kraći i poslužiće nam da se spremimo, više u smislu samopouzdanja i nekih detalja, za meč koji nas očekuje u petak protiv Izraela. I ranije smo govorili da će taj prvi meč biti možda i ključni za kompletan tok kvalifikacija. Pokušaćemo da se što bolje pripremimo, imamo i informacije o njima koje smo dobili sa prethodnog turnira i pokušaćemo da ih u taktičkom smislu iznenadimo i napravimo dobar rezultat, istakao je Prebiračević, u čijem Stručnom štabu su treneri Bojan Radović i Jovan Radulović, kao i fizioterapeut Vladimir Dragojević.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
16. maj 2024 01:56