Bojana Popović / EPA-EFE-FOTO: EPA/GEORGI LICOVSKI
16/11/2022 u 20:30 h
Dan portalDan portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Popović: Sve može da izostane, ali borba ne

Selektorka Crne Gore razočarana nakon poraza od Holandije (42:25). Brine povreda Milene Raičević

Plasman u polufiunale Evropskog prvenstva, rukometašice Crne Gore su obezbijedile u utorak pobjedom nad Rumunijom (35:34).

Večerašnji duel sa Holandijom imao je samo revijalni karakter, ali to ne može biti opravdanje za ubjedljiv poraz (42:25).

"Potpuno je nevjerovatno da igračice koje su dobile priliku, a mnoge od njih prvi put igraju veliko takmičenje, da se ne bore i da ne pokažu želju i volju. U šoku sam, ovo nisam očekivala", istakla je Bojana Popović, selektor Crne Gore

Ona se osvrnula na povredu Milene Raičević...

"Vidjećemo šta i kako sa Milenom, nije situacija baš najbolja. Ako se sve igračice ne bore, nemamo šta da tražimo u Ljubljani".

Popović je kazala da ekipa mora da se bori u svakom meču, te da je ovakav popraz velika opomena...

"Sve može da izostane, ali borba ne. Ovo nam je velika opomena, ali moramo dalje. Nijedna utakmica ne može da se odradi, nemamo mi taj kvalitet", zaključila je Popović.

Itana Grbić je kazala da ekipa ne smije da se zadovolji plasmanom u polufinale.

"Mi smo morali da zaboravimo utakmicu protiv Rumunije. Plasmanom u polufinale smo ostvarili veliki uspjeh, ali se jučerašnjom pobjedom ne završava prvenstvo. Ono pravo tek počinje. Žao mi je, ovo nije naše pravo lice. Najviše mi je žao što nije bilo energije, kao da nismo uživale u meču. Želim što prije da se zaboravi ova utakmica, ne treba sa ovim osjećajem da idemo u Ljubljanu", jasna je Grbić.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
06. oktobar 2024 04:40