Takmičenje u četiri discipline / -FOTO: BLAGOJE ĐUKANOVIć
16/04/2024 u 09:10 h
Todor BrajkovićTodor Brajković
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Prvi opštinski rekreativni višeboj u Nikšiću

Preko 50 rekreativca rekreativnih društava Pivare Trebjesa i Veterana se takmičilo u četiri discipline, u ženskoj i muškoj konkurenciji

U organizaciji rekreativnih društava Pivare Trebjesa i Veterana, a pod pokroviteljstvom Crnogorskog saveza sportske rekreacije Sport za sve, u nikšićkom Sportskom centru održan je prvi Opštinski rekreativni višeboj. Okupio je nešto preko 50 rekreativca ta dva društva, koji su se takmičili u četiri discipline, u ženskoj i muškoj konkurenciji. Na programu su bili: nabacivanje obručeva, pikado, plojka i šut na gol. Nakon takmičenja je u Klubu Pivare organizovano osvježenje i druženje, kao i podjela medalja i diploma za po tri najbolja takmičara.

-Čestitam organizatorima na lijepom takmičenju i druženju. Pažljivo sam pratio sva borilišta i vidio da je višeboj protekao u uzbudljivim i neizvjesnim borbama, sa velikom željom da se bude pobjednik. Pivarci su bili odlični domaćini, rekao je prof dr Budimir Bijelić, predsjednik Skupštine Crnogorskog saveza Sport za sve, koji je uručio medalje i diplome najuspješnijima.

Pobjednici po disciplinama - nabacivanje obručeva: Mirjana Jovanović (Veterani) i Janko Miljanić (Pivara); pikado: Branka Drobnjak (Veterani), Luka Perović(Pivara); plojka: Danojla Bulatović i Radivoje Božović (oboje Veterani); šut na gol: Bosiljka Perović (Veterani) i Borislav Delibašić (Pivara).

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
28. april 2024 14:43